Koningin Sophie :: Locatie
Osre logo


Locatie

Voor ieder wat wils

De Sophie ligt op een unieke locatie, nabij het historisch centrum van Den Haag. Hier kunt u winkelen, wandelen langs de chique paleizen, musea bezoeken of dineren in diverse restaurants. Ook voorzieningen zoals bioscopen, theaters en het poppodium bieden voldoende mogelijkheden tot ontspanning. De historische hoofdstad biedt voor ieder wat wils.

Rust en ruimte

De Koningin Sophiestraat is een rustige straat in de wijk Bezuidenhout, een geliefde woonbuurt in Den Haag. De wijk is omsloten door het Haagse Bos. Een oase van rust, waar u volop kunt genieten van de ruimte en stilte midden in de stad.

Dichtbij ov en uitvalswegen

Het Centraal Station en Station Laan van Nieuw Oost-Indië bevinden zich op steenworp afstand. De Sophie ligt bovendien dicht bij de A12 en is daarmee zeer goed te bereiken met de auto. Een ideale uitvalsbasis voor iedereen die in de stad wilt wonen, maar met de gemakken van de uitvalswegen en stations op geringe afstand.Kies uw gewenste woning

Komt u ook wonen in de Sophie?

Maak kennis met de 67 huurappartementen in 'De Sophie'. De appartementen hebben een heerlijke eigen buitenruimte en de mogelijkheid tot een parkeerplek. Daarnaast is het complex goed bereikbaar met het OV én bevindt het zich ook nog eens op één van de meest dynamische plekken van Den Haag. Interesse? Schrijf u snel in en mis niets van dit project!